hoi

In 2019 wilden we een teardrop caravan zelf bouwen. De afgelopen jaren zijn we in meerdere landen op fietsvakantie geweest. Alles lichtgewicht en compact in 4 fietstassen gepropt. Nu waren we toe aan de volgende stap en we hadden op internet al eens van die leuke kleine compacte mini caravans gezien. De teardrops die in Nederland te koop zijn vonden we niet voldoen aan onze wensen dus we gingen zelf een teardrop micro caravan bouwen. Eerst veel lezen op het internet en lid worden van veel internationale Facebook groepen en websites. Daar haalden we de meeste informatie vandaan en konden we onze bouwplannen gaan maken. In Nederland zijn een klein aantal websites die als inspiratie dienden voor de zelfbouw van de retro teardrop caravan.

meer info

In 2019 wilden we een teardrop caravan zelf bouwen. De afgelopen jaren zijn we in meerdere landen op fietsvakantie geweest. Alles lichtgewicht en compact in 4 fietstassen gepropt. Nu waren we toe aan de volgende stap en we hadden op internet al eens van die leuke kleine compacte mini caravans gezien.

meer info

In 2019 wilden we een teardrop caravan zelf bouwen. De afgelopen jaren zijn we in meerdere landen op fietsvakantie geweest.

meer info