Onze avonturen

Zomer 2021: Ook dit jaar zijn we al heel wat weekenden op stap geweest met onze teardrop caravan. Deze zomer stonden we wat langer op Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg in Zuid-Limburg en op Natuurkampeerterrein De Knotwilg in de Biesbosch. De eerste camping is meer luxe, de tweede is basic. Vanaf beide campings hebben we lange fietstochten en wandelingen gemaakt. We hebben ook weer meerdere mensen enthousiast gemaakt voor een zelfbouw teardrop caravan, we zijn benieuwd wie een start gaat maken met de bouw.

Ook werd ik verrast door mijn partner die een tekening van onze teardrop op borden heeft laten drukken, echt heel gaaf.

December 2020: Ook in de winter gaan we met onze teardrop caravan op stap. We hebben een klein elektrisch kacheltje (600 watt) die de kleine binnenruimte snel kan opwarmen. We zoeken altijd campings waar je en vuurtje mag stoken bij je plek om ook overdag je te kunnen warmen. Tussen kerst en oud en nieuw stonden we op camping de Klashorst in Diffelen. Mooie camping met verwarmd sanitair en direct gelegen aan een bos. We konden nu ook de zijwanden van de keukenklep proberen. Deze zwarte brandvertragende stoffen flappen hebben we gemaakt om te voorkomen dat het inregent in de keuken.

Augustus 2020: Net terug van onze zomervakantie. I.v.m. corona rustige kleine campings bezocht in de Biesbosch, Noord-Brabant en het Land van Maas en Waal. Erg veel plezier gehad van de Maxxfan in het dak. Dat gaf in de nacht een heerlijke koele bries zodat we goed konden slapen.

mei 2020: Onze eerste korte kampeervakantie met onze Teardrop Caravan. Schitterend weer tijdens de hemelvaart op natuurkampeerterrein de Hoevens in Alphen. Toiletgebouwen waren nog op slot maar onze privé dixie was een prima alternatief.

mei 2020: Midden in Corona tijd mochten we als enige kampeerders op deze mooie minicamping in Zeeland kamperen.
De eerste keer dat we ook in onze teardrop geslapen hebben. Was maar voor 1 nachtje maar smaakt naar meer.

maart 2020: De eerste keer dat onze teardrop trailer op een camping stond. Het was niet om te kamperen maar voor een fotoshoot op een camping met Alpaca’s.