Onze avonturen

september 2022: Afgelopen weekend met onze teardrop caravan op een heerlijk rustige minicamping gestaan in Ritthem, Zeeland. Lekker back 2 basic met 20 kampeerplekken op 3 hectare bos/land bij Oest farm & stay. Hier kan je even ontsnappen aan de drukte en de vele toeristen aan de Walcherse kust. Op zaterdag een yogales van Marieke en in de avond een bescheiden kampvuurtje. Vanaf de minicamping is het 10 minuten fietsen naar het strand, bos en Fort Rammekens. Ons zie je hier nog wel eens terug.

mei 2022: Na het geslaagde Teardrop Kampeerweekend nog een week (inclusief Hemelvaart) gekampeerd op de Hoevens in Alphen. Het weer was niet altijd even goed maar toch regelmatig een zonnetje. Op de camping nog een fiets-teardrop-trailer (of hoe noem je zoiets) gezien. Hier sliepen ze met 2 personen in, meer info op https://widepathcamper.com/campers/bicycle/.
Bij een bezoekje aan kampeerwinkel Linberg kwamen we deze knalrode teardrop tegen. Die hebben we natuurlijk uitgebreid bekeken. De verkoper vertelde dat ze in Turkije gebouwd werden (website) en dat er verschillende uitvoeringen en kleuren in het aanbod zitten. Verkoopprijs vanaf € 14.000.

mei 2022: Zomaar een weekend er tussenuit met onze teardrop caravan. Het weer was fantastisch en we stonden op Camping de Zwaakse Weel in Zuid-Beveland, Zeeland. Een mooie camping met mogelijkheid tot een kampvuur, mooi sanitair en zeer ruime plekken. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen. Een paar keer per dag komt de Stoomtrein Goes-Borsele vlak langs de camping rijden. Een aanrader!

December 2021: Er werd sneeuw verwacht maar het kwam helaas niet. Toch nog een paar fijne dagen met onze teardrop trailer op camping de Klashorst in Diffelen (bij Hardenberg) gestaan. Heerlijk rustige camping met verwarmd sanitair en een sauna.

Zomer 2021: Ook dit jaar zijn we al heel wat weekenden op stap geweest met onze teardrop caravan. Deze zomer stonden we wat langer op Natuurkampeerterrein Hoeve Krekelberg in Zuid-Limburg en op Natuurkampeerterrein De Knotwilg in de Biesbosch. De eerste camping is meer luxe, de tweede is basic. Vanaf beide campings hebben we lange fietstochten en wandelingen gemaakt. We hebben ook weer meerdere mensen enthousiast gemaakt voor een zelfbouw teardrop caravan, we zijn benieuwd wie een start gaat maken met de bouw.

Ook werd ik verrast door mijn partner die een tekening van onze teardrop op borden heeft laten drukken, echt heel gaaf.

December 2020: Ook in de winter gaan we met onze teardrop caravan op stap. We hebben een klein elektrisch kacheltje (600 watt) die de kleine binnenruimte snel kan opwarmen. We zoeken altijd campings waar je en vuurtje mag stoken bij je plek om ook overdag je te kunnen warmen. Tussen kerst en oud en nieuw stonden we op camping de Klashorst in Diffelen. Mooie camping met verwarmd sanitair en direct gelegen aan een bos. We konden nu ook de zijwanden van de keukenklep proberen. Deze zwarte brandvertragende stoffen flappen hebben we gemaakt om te voorkomen dat het inregent in de keuken.

Augustus 2020: Net terug van onze zomervakantie. I.v.m. corona rustige kleine campings bezocht in de Biesbosch, Noord-Brabant en het Land van Maas en Waal. Erg veel plezier gehad van de Maxxfan in het dak. Dat gaf in de nacht een heerlijke koele bries zodat we goed konden slapen.

mei 2020: Onze eerste korte kampeervakantie met onze Teardrop Caravan. Schitterend weer tijdens de hemelvaart op natuurkampeerterrein de Hoevens in Alphen. Toiletgebouwen waren nog op slot maar onze privé dixie was een prima alternatief.

mei 2020: Midden in Corona tijd mochten we als enige kampeerders op deze mooie minicamping in Zeeland kamperen.
De eerste keer dat we ook in onze teardrop geslapen hebben. Was maar voor 1 nachtje maar smaakt naar meer.

maart 2020: De eerste keer dat onze teardrop trailer op een camping stond. Het was niet om te kamperen maar voor een fotoshoot op een camping met Alpaca’s.