Teardrop Caravan Kampeerweekend 20 t/m 22 mei 2022

Van vrijdag 20 t/m zondag 22 mei 2022 organiseren wij een teardrop kampeerweekend op natuurkampeerterrein De Hoevens in Alphen, Noord-Brabant.

Het lijkt ons geweldig om een camping vol teardrop caravans te zien, elkaars creatie te kunnen bekijken en ideeën uit te wisselen. Heb je een teardrop caravan kant-en-klaar gekocht dan ben je natuurlijk ook welkom.

Natuurkampeerterrein de Hoevens ligt verscholen in de bossen van een eeuwenoud landgoed in Brabant. Het is een rustige, autovrije camping met prima sanitair. Zelfs een kampvuur op de centrale kampvuurplaats is mogelijk.

We organiseren dit weekend geen speciale groepsactiviteiten. Kom lekker kamperen, regel zelf je eten en drinken en geniet!

Lijkt het je leuk om ook te komen?

Op natuurkampeerterrein de Hoevens hebben we een (nagenoeg) eigen kampeerveld, het Patrijzenveld. Deze plaatsen zijn inmiddels allemaal volgeboekt. Indien je wilt komen reserveer dan een plek op het grote kampeerveld (Konijnenwei).

Hoe kan ik reserveren?

Als je besloten hebt te komen stuur ons dan ook een e-mail zodat we weten wie er komt, info@teardrop-trailer.nl.

We hopen op veel deelnemers en een geweldig weekend,
groeten van Jan-Willem en Marian.

Heb je een vraag over het teardrop kampeerweekend? Vul onderstaand formulier in en we zullen je zo spoedig mogelijk beantwoorden.